En toen was ik jarig.

Ik was afgelopen week jarig. Maar toen ook in Engeland. Ik zag via meerdere apps allemaal leuke lekkere dingen voorbij komen. Gratis.

Bij de Mac twee maal een hamburger gratis, flurry of kipnuggets. De Lidl schonk mij een reep chocolade. Ik koos voor de de framboos smaak.

De Hema. Dat was een gek verhaal. Ik zag dat ik tot en met de zesde een gratis tompouce kon ophalen. S’morgens nog gekeken. Yes. Nog steeds op te halen. Sta ik rond 11:00 in de winkel. Ik keek naar de app. Foetsie. Nou ja zeg. Bijzonder. Ik legde dit verhaal uit aan een medewerkster. Ze geloofde mij. Ik kreeg alsnog een tompouce mee. Gratis. Thuis in tweeΓ«n gesneden. Kids hebben gesmuld.

Toen naar de jumbo. Ook daar problemen. De zak met snoepjes, de lievelings van mijn kids, hadden ze niet op voorraad. Volgens de manager nooit gehad. Say what? Ik kocht deze al jaren bij ze. Helaas nu niet (meer) op voorraad. Ik mocht een andere zak uitzoeken. Niet de eerste keus van mijn kids. Maar, hΓ©, gratis. Je bent Nederlander of niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s