De keuken ontploft.

Iedereen weet en voelt in de portemonnee dat de boodschappen mega veel duurder zijn geworden. Vooral in Nederland. Bij ons πŸ‡³πŸ‡± zijn de boodschappen het duurst van heel Europa. Ok. Maar zo ook de gasprijzen. Bij ons ook wederom het hoogste van heel Europa. Pfff. Bijzonder. De regering…. Zegt hier niets over. Nog minder dan dat. Vroeger hoorde en zag je de politici. Nu? Waar zijn ze? Wat doen ze? Zijn ze opgelost?

Ik keek bij een supermarkt naar de pindakaas. Het was wel een grote pot. En een A-merk. Maar serieus een prijs van meer dan 8 euro? No way. Dan gooi ik wel een paar noten in de blender. Wat olijf olie erbij. Dan heb ik pindakaas voor minder dan een euro.

Mijn dochter is dol op een hamburger. Bij de MacDonalds is deze niet meer te betalen. Vorige week nam mijn zoon twee Mac chicken burgers. Elf euro. Say what? Laatste keer! Gelukkig genoot hij ervan. Maar dit gaan wij nooit meer doen.

Maar ja, ik dacht zuinig te wezen. Twee hamburgers in de pan. Ik werd bijna afgemaakt. Een grote oorlog hier in de keuken. Echt, de vet spatten vlogen om mijn oren en de hele keuken zag er niet uit. Niet normaal. Dat heeft natuurlijk weer te maken met het vlees wat vol gespoten wordt met water. Dat gaat koken en ontploft. Dus, helaas. Geen hamburgers meer van de Mac en de supermarkt.

En dat is precies waar onze regering naartoe wil. Alles vega.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s