Alleen voor vrouwen?

Toen ik met de kinderen aan het einde van onze vakantie over de Afsluitdijk reed zag ik op een gegeven moment iets verderop dit bord.

Dit bord stond op best een afgelegen parkeerplaats. Er was een restaurantje. Meer niet. Ik zei nog tegen Daan; hop. Uit de auto. Dit is voor Eva en mij πŸ˜‚.

Later hoorde ik via de vriendin van mijn neef het verhaal hierachter. Op een grote, vaak verlaten, parkeerplaats voelen vrouwen zich niet altijd veilig. Deze parkeerplaats was precies voor de deur van de ingang van het restaurant. Helaas waren de meeneem saucijzen niet te eten. Zonde van het geld. Maarrrrr, wij stonden op een veilige parkeerplaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s