Taxi bedrijf van Dijk.

Zondag avond pakte Eva en ik haar schooltas in. Dat deed ik in het begin ook bij Daan. Eva heeft twee appjes. Een met huiswerk en een met het rooster. Dat rooster; Eduardo of zoiets, is vreselijk. Die afkortingen. Geen idee wat ze betekenen. Echt een drama. Iedereen klaagt erover. Ik weet ook niet wie haar mentor is dus ik kan niks vragen. In haar agenda heeft ze een paar afkortingen staan met hun betekenis. Voor vak nummer twee hadden wij geen idee wat het zou zijn.

Om 9:10 een app: mam, ik heb koken. Ik moet mijn schort en shirt hebben. Ik gepakt. Sjezen naar school. Maar de les begon dus om 9:10. Ik vond iemand bij de ingang. Deze mevrouw wilde het naar Eva brengen. Pfew.

Even een voorbeeld van haar rooster. B9-gp-ED-1p1-Zu. Welke les is dit? Zu is de naam van de docent. Ik denk dat gp de les is. Maar waar staat het voor? In dit geval dus koken. Eva dacht dat ze tot 16:45 les had. Ik dacht van niet omdat het flex lessen zijn. Dat zijn lessen waar je je voor in moet schrijven. Eerst zei ze; ik ga echt niet zolang naar school. Om 14:00 fiets ik naar huis, haha. Dan stuur ik je weer terug Eva. Oh. In de ochtend soort van stress. Kan ik het wel volhouden zolang? Tuurlijk. Gewoon goed eten en drinken. Ze nam een broodje, banaan en drinken als ontbijt.

Kom ik thuis om 9:23. Geen Daan. Die was op weg naar school. Op de stoel stond zijn schooltas. Wat doe je dan? Laat het hem maar uitzoeken? Dan komt hij terug en is dan te laat. Of hij heeft geen lesboeken en krijgt per les straf punten. Ach, als ik werkte had hij pech. Toch maar naar school gereden. Onderweg belde ik. Neemt nooit op. Hij heeft het geluid niet aanstaan. Ik ging bij de fietsen stalling staan. Kreeg ik een app van Daan. Huh, ik zie je bij school staan. Had dus nog niet door waarvoor πŸ˜‚πŸ€£. Ik liep met de tas naar hem toe. Arme jongen. Dat wil je toch niet dat je moeder op school komt. Ik zei; hoe kan je je tas nou vergeten? Zegt een vriend; dat snap ik dus ook niet. Ik kreeg toch nog een kus. Ik had meteen gemeld dat de taxi na twee ritjes de stalling in ging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s