Heideweek.

Als oud heide kneuter mag je naar de openingsavond van de heideweek op het VIP dek. Er komen dit jaar best veel coole artiesten. Mijn bedoeling was eerst om te gaan. Maar ja corona. Kids extra hier. Niet bij hun vader. Hij durfde het risico niet aan te gaan. Eva nog steeds niet lekker. Dan blijf ik maar thuis. De nacht ervoor oproep dienst gedaan voor het ziekenhuis. Wij mogen met corona gewoon werken. Lekker kuchen boven een zieke patiΓ«nt. Afgelopen dinsdag β€˜ziek’ naar huis gegaan. Nu ging het wel weer. Ik werd mijn bed uitgebeld en werkte extra van 1:00 tot 3:30. Om 7:30 ging mijn wekker. S’middags de kids weer hier. Dat wordt dus echt geen openingsavond. Was kapot.

Op het werk hadden mijn collega’s en een arts het er nog over. Was jij nou koningin of prinses? Say what? Koningin natuurlijk, hahahaaa. (Ik was te oud voor prinses).

Toen ik kapot op moe mijn bed uit was geklommen op de piket kamer liep ik naar de koffie kamer van de operatie kamer. Er kwam een collega naast mij zitten. Zeg, wanneer was jij eigenlijk prinses? Ik zei eerst niks. Ze herhaalde de vraag. Toen moest ik lachen. Uh, I was the queen. In 2002/2003. Dus ergens voor de oorlog.

Iedereen uit Ede en omgeving; een fijne heideweek. Het weer zit mee. De openingsavond zat er helaas niet in voor mij. Volgend weekend werk ik. Have fun. πŸ’œ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s