Wandelen.

Ik wil meer bewegen. Als ik vanuit mijn huis ga lopen loop ik door de wijk of naar de Stadspoort. Saaaai. Zo niet mooi, gezellig. Ik kan natuurlijk de auto πŸš™ pakken om naar het bos te rijden. Toch staat mij dat niet aan. Een auto om te gaan wandelen. Milieu. Benzine ⛽️ geld πŸ’°.

Gelukkig kan Eva sindskort weer fietsen. Daar ben ik zo blij mee. Gaan wij gebruik van maken. Voorheen fietsten wij naar Bennekom. Naar mijn ouders. Gaan wij zeker weer doen. Of misschien naar het centrum. Voor het eerst. Ik heb nog bonnen van Puro voor een ijsje. Kijken πŸ‘€ of ze zover kan fietsen. Desnoods nemen we een pauze.

Ik heb een vriendin in Heelsum. Vanuit haar huis 🏑 heb je zulke mooie wandel routes. De vorige keer toen ik daar kwam was dat voor de lege flesjes. Die kreeg ik mee naar huis voor statiegeld voor de kinderen. Toen meteen een heel eind gewandeld. Vorige week weer. Een hele ander route. Maar oh zo mooi. Ik hou van water πŸ’¦ en vergezichten. En wederom lege flesjes gekregen. 20,45 bracht dit op. Geweldig. Ik stort alle statiegeld bedragen op een aparte rekening voor Daan en Eva. De teller staat op 130,15. Wij willen al zolang naar de Wok in Elst of 7 continenten in Ede. Het liefst deze laatste. Ik heb al een overleg gehad met Daan. Ze kunnen van dat statiegeld naar een restaurant. Kan je mama trakteren πŸ˜‚. Vond meneer een goed idee πŸ₯°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s