Anti mug.

Ik zag laatst een soort wierook. Tegen muggen. Ik moest meteen aan Noorwegen denken. Die brandde wij daar ook. En daar waren veeeeeel muggen 🦟. Op een gegeven moment ging ze de 🦟 bulten bij mijn tante op haar rug tellen. Ik weet even niet meer het getal. Maar het waren er meer dan 30. Maar grappig als je een bepaalde geur ruikt dat je daar een herinnering bij hebt.

Het wierook werkte goed. De meiden zaten eerst achterin de tuin. Lek geprikt. Daarna kwamen ze bij mij onder de overkapping. Geen mug. Zo konden we nog gezellig spelletjes doen. Uno blijft favoriete. Daarna rummikub.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s