Allerlaatste keer mijn loopje naar de lagere school.

Gistermiddag om 12:45 zei ik tegen Eva; ga je alleen naar school? Nee, zei ze. Of ik mee wilde lopen. Onderweg namen wij de rest van de week en volgende week door. Ik zei nog tegen Eva; volgens mij ben ik de enigste ouder die met een groep acht kind mee naar school loopt.

Ineens besefte ik mij dat vandaag, woensdag, de laatste keer is. Morgen gaat Eva namelijk alleen want ik ga dan naar mijn werk. Vanaf donderdag 18:00 is ze bij haar vader tot dinsdag 18:00. Volgende week maandag is haar laatste β€˜schooldag’. Er is feest ivm afscheid van een juf. Om 14:30 wordt ze uitgeveegd. Ik heb haar broer ook gevraagd.

Gisteren zei ik tegen mijn zoon; bijna einde tijdperk lagere school. Tenzij ik een jonge vent krijg met jonge kinderen. Hij keek mij verschrikt aan. Hahaaaaa. Doe maar niet mam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s