De langste dag.

Dat was hem dan weer. Gisteren was de langste dag van dit jaar. Voelt best gek. Voor mijn gevoel hebben we nog amper mooie lange zomer avonden gehad.

Het zwembad πŸŠπŸΌβ€β™€οΈ heb ik nog niet eens opstaan. Als ik berichten zie voorbij komen, herinneringen van twee of drie jaar geleden, dan zie ik een zwembad in onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ tuin staan. Elke keer denk ik; ik zet hem op. Zoals afgelopen vrijdag. Zaterdag was het super weer. Maar zondag was het weer prut. Mijn kinderen zwemmen alleen als het water warm is.

Toch besloten om hem vandaag op te zetten met mijn vader. Dan kan het water een beetje opwarmen. Het staat ook wel weer gezellig in de tuin. Onze zomer opstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s