Een vlieg.

Heerlijk die zon 🌞 afgelopen dagen. Ik had al wat tuin planten πŸͺ΄ gekocht. Mocht er vorst komen dan gaan deze tijdelijk naar binnen. In huis of in mijn prachtige schuur dankzij familie.

De achterdeur stond ook wat vaker open. Wel met een vitrage gordijn. Helaas heeft een vlieg zich een weg gevonden om naar binnen te vliegen. In ons huis. Grrrr. Mijn kinderen en ik zijn allergisch voor vliegen in huis.

Ik ben sowieso allergisch voor vliegen. Als je op de operatie kamer er een tegenkom dan weet je, foute boel. Die hoort daar niet. Gebeurd eigenlijk ook nooit. Helaas hebben wij met een verbouwing te maken. β€˜Onze’ koffie kamer is nu op een verpleegafdeling. Daar mag het raam wel open. Dat is heeeeerlijk. Maar wel wennen. Zo heb je ineens een vlieg in je thee. Voorheen ondenkbaar.

Eva en ik hebben een vliegenmepper klaar liggen. Hij of zij gaat eraan. Jij bent alweer drie dagen hier in huis. Een plek waar jij niet hoort. Sorry. Als je slim bent vlieg je weer naar buiten. Anders…..

Dit is geen vlieg, I know.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s