Fijne paasdagen.

Vandaag is het eerste paasdag. De afgelopen drie jaar had ik mijn kids niet bij mij met de Pasen. Het is wat het is. Nu door afgelopen schrikkeljaar verloopt alles ineens anders. Lucky me.

Ik ben dol op de traditie van eieren verstoppen. Dat gaan wij vandaag ook weer doen. Op β€˜ons’ Landje. Normaal komen neven en nicht ook. Maar zij hebben andere plannen. Feesten, genieten etc. Snap ik.

Toestemming aan mijn familie gevraagd of Daan een vriendje mee mocht nemen en Eva een vriendin. Vandaag rij ik met vier kinderen naar β€˜ons’ Landje.

Wij gaan daar soep maken, brood in de oven en nog veel meer lekkers. De jongens vroegen of ze mochten vissen. Prima. Geregeld dankzij mijn broer. Hij neemt een hengel mee.

Het allerbelangrijkste is het samenzijn en paas eieren πŸ₯š verstoppen. Dat gaan wij doen. Chocolade smaak maar ook vier speciale eieren. Voor de jongens een monster ei πŸ₯š en de dames een LOL ei πŸ₯š.

Herken je dat je al de eieren bewaart voor de Pasen? En dan is het zover. Dan zit je in no time vol. Al dat chocolade 🍫 krijg je niet op met de Pasen. Van te voren gaf ik Daan en vriend al een paashaas. Ze begonnen met de oren. Met de Pasen waren deze op. Top! Vandaag en morgen nog genoeg te eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s