Corona.

Het raast nu om zich heen. Het corona virus. Bij mijn zoon op school hebben 400 van de 1200 leerlingen het nu. Echt heel veel.

Ik heb getwijfeld om mijn dochter te laten besmetten toen haar stiefbroer het had. Waarom? Toen wij een operatie datum hadden kreeg mijn dochter een week daarvoor online les. Een week lang geen vriendinnen. Een week lang online les….. niet op haar niveau. Zij wordt normaal vaak uit de klas gehaald om op haar niveau les te krijgen. Dat gebeurde die week niet. Wat een impact had deze week op haar.

Wij weten nu dat wij dit sowieso nog een keer gaan meemaken. En misschien nog een keer…… Zucht. Daarom dacht ik, laat Eva nu maar corona krijgen aangezien wij niet voor maart gepland staan. Maarrrr, men zegt nu dat als je corona hebt gehad daarna zeven weken lang niet geopereerd mag worden. Lekker dan. Dus nu gaan wij het toch maar niet opzoeken. Ik word gek van die spanning. Zoonlief mag ons niet meer een kus of knuffel geven. Puur voor Eva en haar operatie. Anders zou ik zeggen, laat de regels gaan, stop met testen. Ga door met je leven.

Fingers crossed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s