Werk.

Van het weekend weekenddienst gehad. Ik had geluk. De vrijdagnacht kunnen slapen. Wat een luxe. Na zo’n dienst ga ik altijd uitgebreid douchen op mijn piket kamer. Dan loop ik op weg naar huis door het personeels restaurant. Pak ik een bak koffie en een broodje. Koffie kan altijd. Ontbijt is voor de mensen die uit de nachtdienst komen. Dit omdat het ziekenhuis staat voor de speerpunten voeding en beweging.

Dat laatste heb ik gemerkt met het kerstpakket. Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken. Maar je punten geven aan een goed doel….. ik heb er zelf hard voor gewerkt. Een vegetarische voedingspakket, heb ik niet zoveel mee. En dan de rituals. Altijd maar weer. Prima spul hoor. Maar ik krijg het ondertussen niet op. Heb zes potten body crΓ¨me. Ik ga maar eens uitdelen. Ik vond het pakket van de personeelsvereniging haast nog beter. In ieder geval mijn kinderen wel, haha. Chocolaatjes, pinda’s en chipjes.

Ach, de koffie smaakte goed. En het broodje was ook lekker.

De zondag van 8:00 tot 21:00 mogen werken. Ik heb de uurtjes weer binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s