Word ik later beschreven als die moeder die β€¦β€¦

Sinds ik hormoon pillen slik heb ik het altijd warm. Mega warm. Eigenlijk kan je beter zeggen oververhit πŸ₯΅.

Ik heb dan ook nooit de verwarming aan als ik alleen ben. Voor de kinderen of visite zet ik deze aan. Hoe overleef ik dat? Die enorme hitte! Ik loop dan op blote voeten.

Welke gek loopt nu op blote voeten in huis als het winter is? Ik dus. Dan ben ik redelijk in balans als de verwarming aan is. Nog steeds heb ik het dan warm hoor. Zo bizar. Vroeger had ik het altijd koud. Ik was toen ook vel over been. Maar nu. Echt zo bizar. Ik heb het altijd warm of ik ben oververhit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s