Veel voor weinig.

β€˜Vroeger β€˜ had ik de verwarming met dit vochtige weer overal aan. Zodat de ramen niet nat van het vocht werden. Maar ja, gas etc is duurder. Nu zet ik s’morgens de ramen boven op een kleine kier open. Met een doek loop ik alles langs. Als ik het vocht op de ramen laat krijg je weer spocht in de kieren. Niet gezond . Ik heb getwijfeld om de verwarming aan te zetten. Maar alleen voor het vocht? Toch maar niet. Een doek doet wonderen.

Mijn dochter en ik zijn dol op stamppotten en erwtensoep. Ik wilde laatst spekjes kopen om te bakken. 3,97. Say what? Niet normaal. Ik reken dan altijd weer terug naar guldens. 8 gulden. Te bizar. Dan maar geen spekjes. Maarrrr nu zijn ze bij de Appie voor 2,99. Scheelt weer bijna een euro. Toch maar gekocht. Ongezond maar o zo lekker bij een stamppot. Mijn moeder zei; koop maar in. Deze kunnen de vriezer in. Goeie tip.

Ik kocht gisteren een erwtensoep pakket met 35% korting. Super! Mijn dochter en ik eten hier dagen lang van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s