Dolf.

Ik kon het niet geloven. Het regende mega hard. Al een lange tijd. Toch moest er een vuilniszak in de kliko. Dan maar door de regen lopen. Ik keek en zag; onze kat πŸˆβ€β¬› Dolf zat onder de vuurkorf. Hoog en droog van de grond. Met een vuurschaal als paraplu. Te grappig.

Mijn dochter heeft Dolf wat geleerd. Als zij zegt; zit, dan gaat Dolf zitten. Wachtende op een snoepje. Dat dan weer wel. Ondertussen pest ze de kat ook best vaak πŸ˜….

Dolf loopt buiten de deur steeds verder met ons mee. Eva heeft soms moeite met het moment dat ze naar haar vader gaat. Eenmaal daar is er gelukkig niks aan de hand. Sinds Dolf mee loopt lijkt Eva happy. Dolf loopt ook mee naar school. Tot aan de gymzaal. Ze wacht dan bij het zebrapad totdat ik terug kom lopen. Dan lopen πŸšΆβ€β™€οΈ πŸˆβ€β¬› wij gezellig samen naar huis.

Iedereen is gek met haar. Vriendjes en vriendinnetjes van mijn kinderen. Familie en vrienden. Zelfs als een vreemde hier over de vloer komt ivm klussen, een reparatie of schoonmaken, dan springt Dolf bij ze in hun tas. Haar favoriete, haha. Je weet maar nooit of er iets te eten in zit. Zo niet? Dan blijft ze aan je been plakken. Klaar om geaaid te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s