Een week in de hel.

Dit las ik laatst in een artikel. Ik dacht aan kidnapping ofzo. Lees ik dat je je vrijwillig kan laten opsluiten. Je maakt dagen van 22:00 tot 5:00. Het is bedacht door een Noorse ex-commando. Een milde variant van de die Noorse militairen moeten doorstaan om bij de Special Forces te komen. En dat in corona tijd? Je kan het vanuit huis doen. Online, haha.

Elke dag om vijf uur opstaan. Kwart over vijf een uur sporten. Van negen tot elf via zoom onder begeleiding aan de slag aan je persoonlijke ontwikkeling. Van 1430 tot 16:30 via zoom werk je gezamenlijk. Om half negen sluit je de dag af met een oefening om rustig te kunnen slapen. Om tien uur gaan de lichten uit. Met de vrije tijd die je tussendoor hebt kan je thuiswerk doen.

Ik las de ervaringen van deze dame. Dag zeven werd ze vijf minuten voor de wekker wakker. De tv ging minder aan. Het zwemmen wat ze vroeger graag deed had ze weer opgepakt. Ze had meer structuur waardoor ze energieker en vrolijker was. Een Hell Week en ze had al twee maanden profijt daarvan. Klinkt goed. Toch blijf ik sceptisch πŸ€”.

Deze week kost je 250 euro. Een dag kan ook voor 50 euro. http://www.meetingsinthesun.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s