Mag hij komen spelen?

Vrienden en vriendinnen. Ze komen graag spelen bij mijn dochter en zoon. Prima. Maarrrrr, ik heb een kanttekening gezet. Al dat β€˜gevreet’ en drinken hier. Ik moest bijna een lening daarvoor afsluiten.

Natuurlijk ben ik de baas. Ik kan zeggen, je mag een pakje en een snoepje. Maar als ik werk….. Ik heb er over nagedacht om alles op maat op tafel te zetten. Later bedacht ik mij dat ze het ook moeten leren. Leren maat te houden. Mijn zoon is als ik werk hier opperhoofd.

Zo grappig. Gisteravond zat ik op de bank voor de tv. Ik hoorde mijn zoon tegen twee vrienden zeggen; jullie mogen een blikje en een snoepje. Yes! Hij snapt het. En ze luisterden zowaar.

Ik durf geen pak sap of fles water op tafel te zetten. Veel goedkoper. Maar er ging nog weleens een glas om. De computer (waar ik lang voor gespaard had) is mij heilig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s