Druk druk druk.

Dit was vorige week zondag. De dag daarna, de maandag kwamen ze hier een prachtig tuinhuis neerzetten. Ik ben sinds vorige week of aan het schilderen geweest of werken. Ik kan geen kwast meer vasthouden. Mijn hand schiet meteen in een kramp.

Normaal heb ik voor een week stukjes in voor geschreven. Maar door het werk aan mijn tuinhuis loop ik nu dus achter. Ik hoop het snel weer in te halen. Ik kan niks beloven. Heb ook weer wat bereikbaarheidsdienst staan.

Nu heb ik een tuinhuis voor de rest van mijn leven. Ik ben zo ontzettend blij! Super kwaliteit hout. Hij is iets te ver mijn tuin ingezet. Maarrr, niks is voor niks in het leven. Door de extra ruimte bij de kliko’s heb ik een nieuw plan. Die ga ik volgend jaar realiseren.

Mijn vader heeft met zijn zere knie ook bergen werk verzet. Een vloer gelegd in de schuur en de elektra aangelegd. Samen hebben wij de kant van de buurman geschilderd. In hun kleur die ze op de schutting hebben. Wel zo mooi. Gisteren deze klus geklaard. Nu even niks. Klaar mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s