Veenmos/turf.

Met familie een weekend in een huisje. Op de zaterdag ging ik met mijn oom en tante wandelen πŸšΆβ€β™‚οΈ. Wij waren in een gebied waar veel veenmos, turf was. Wat een mooie natuur. Zo anders dan de Veluwe.

Bijna geen paars van de heide. Ik heb weer veel geleerd van mijn oom. Libelles en juffertjes gezien. Zo leuk. Ik heb heerlijk kunnen genieten van het eten dat weekend. Door al dat gewandel was ik niks aangekomen in gewicht. Joepie!

De dag daarna, de zondag, was het bewolkt. Donkere dreigende wolken zagen wij in de verte. Volgens buienradar niks aan de hand. Op het nieuws was er in de omgeving water πŸ’¦ overlast. Niet bij ons gelukkig. Mijn oom, tante en ik hadden eerst even de omgeving verkend. Kijken of het rollator proof was. En dat was het. De β€˜oudjes’ en de kids opgehaald voor een leuke wandeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s