Kei tof.

Zoek de groene steen hierboven

Ik was een tijd geleden al begonnen met stenen beschilderen. De bedoeling was dat deze verstopt gingen worden ergens in de natuur. Als iemand wandelt dan kan hij of zij deze steen vinden. Hij of zij bepaalt of de steen mee naar huis gaat of verder gaat zwerven.

Via kei tof/Facebook zag ik laatst dat een van mij stenen gevonden was. Zo leuk!

Eva vind het super om de stenen ergens neer te leggen. Wij hebben er altijd wel een in de auto liggen om te verstoppen. Eva bepaalt waar ze een steen neer wilt leggen. Laatst met familie in een huisje werd er een daar neer gelegd. Ver van ons eigen huis vandaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s