Rabobank.

Ik had al eerder gemeld dat ik naar de Rabobank in Veenendaal moest om de pas van mijn zoon te activeren. Ik kreeg van mensen te horen dat dat onzin was. Je zou gewoon meteen in de winkel kunnen pinnen. Toch maar weer gebeld met de bank. 15 minuten wachttijd aan de telefoon. Is standaard bij ze.

De mevrouw aan de andere kant van de lijn zei dat wij toch echt naar de bank moesten komen. Prima. Maken wij er toch weer een uitje van. Er is namelijk een Jamin in de buurt.

Eenmaal daar had ik meteen wat geld uit de kluis te storten. De vakantie valt wat geld betreft toch vaak tegen. Nieuwe school sport kleren. Spullen voor de middelbare school. Ze groeien ook altijd hard in de zomervakantie. Dus wat kleren gekocht. Gelukkig had ik vtv wat gespaard.

Bankpas met de ID van Daan geactiveerd. Hij blij. Meteen daarna naar de pin automaat buiten gegaan. Ga je gang jongen. Huh, hoe dan? Hij had geen idee. Gefixed. Weer een stapje verder naar zelfstandigheid.

Wat ik zo aardig van de mevrouw van de Rabobank vond, was dat ze mij een leuke tip gaf. Ze zag mij geld storten. En ze kon zien dat wij uit Ede kwamen. Bij de Karwei in Ede kunnen wij munten storten. Najaa. Wat handig. En biljetten kunnen bij de DA drogist op de stadspoort op je rekening gestort worden. Dat is toevallig. Dat ik bij ons in de buurt. Mocht je een stortpunt bij je in de buurt zoeken? Kijk op geldmaat. Daar zie je de locatie’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s