Kleintjes worden groot.

De jongens vonden zwemmen πŸŠπŸΌβ€β™‚οΈ in de vrije slag zo leuk met groep 8 kamp. Of ze gisteren weer mochten gaan. En of mam mee wilde. Uhm….. dan betaal ik zes euro om aan de kant te zitten. Zonde. Bytheway, ik heb een afspraak op school en Eva moet naar de orthodontist. Dus helaas.

Daar gingen ze. Kreeg ik een bericht; mam, deze nieuwe telefoon laad niet snel op en ik ging met een bijna lege batterij weg. Straks kan ik je niet appen. Jongen, denk in oplossingen. Ik heb het telefoon πŸ“ž nummer van je vriendje gevraagd via zijn moeder. Geregeld. Nu kan je mij gewoon bereiken Daan.

Uiteindelijk viel het natuurlijk mee. Toen ik met Eva van de orthodontist 🦷 kwam, zaten de boys op een muurtje voor het huis. Sleutel vergeten, haha. Leren ze weer van. Maar meneer kon gewoon nog appen πŸ’¬. Paniek om niks.

Zwemmen maakt je hongerig. Of ik meteen de pannenkoeken πŸ₯ž wilden gaan bakken. Maar natuurlijk. Een dubbel gevouwen pannenkoek met kaas erin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s