Kamp groep 8.

Gisteren na mijn werkdag na het eten naar groep 8 gegaan. Slaapspullen van Daan mee. Hij twijfelde of hij wel of niet bleef slapen.

Wat was het gezellig aangekleed!! Schoolkamp ging niet door. Toen hebben ouders besloten een kamp te organiseren. Want groep acht en geen kamp πŸ• dat kan niet.

Ik zag een jongens en een meisjes slaap tent. Daarin veel zakken snoep. Haha. Een levende sjoelbak met veel water. Met het warme weer natuurlijk heerlijk. Overal in Nederland had het geregend. Maar hier niet. Het werd soms donker, licht flitsen in de verte.

Ik was bij het kampvuur πŸ”₯ waar ze smores maakten. Wat werd er gesmuld. Je zag soms ook kinderen die zich even terug trokken. Prima. Daar had niemand last van.

De trampoline was bij Daan toch wel favoriet. Op een gegeven moment begonnen de avond spellen. Verstoppertje. Twee personen moesten zich verstoppen. De rest ging in groepjes ze opzoeken. Als je ze gevonden had moest je erbij gaan zitten. Totdat iedereen zat. Daar ging Daan met twee vrienden, zich verstoppen. Pfff, na een half uur ben ik het terrein rondgelopen en riep ik Daan. Ik dacht nog geΓ―rriteerd, die zit op een plek waar je niet mag zijn. Op een gegeven moment hoor ik gefluit. Ze zaten netjes op het terrein in het hoge riet, πŸ˜‚.

Daarna chips in de tent. Zal lekker geslapen hebben met al die kruimels. Nog een spel. Lopen langs een lint. Blinddoek voor en voelen wat je tegenkomt. Ze hadden van alles van een piep boekje , katten speeltje en nog veel meer.

Daan wilde niet blijven slapen. Mam, ik heb geen gsm. Dan vind ik het eng, ik kan je niet bereiken. Ik kon de mijne niet achterlaten want de volgende morgen kon ik vanaf 8:00 gebeld worden door mijn werk. Dus meneer ging samen met vriend Rik naar huis. Ik nam ze mee. Wat een fantastische ervaring nu al.

Zaterdagmorgen ontbijt. Ze zien nog een secret guest en gaan nog zwemmen in de vrije slag. Daarna op de fiets naar huis.

One thought on “Kamp groep 8.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s