Mijn nieuwe gsm.

Mijn vorige gsm ging vanuit het niets op nul. Dat vond ik zo erg. Alles kwijt. Ik had geen een telefoon nummer meer. Jaja, waarom had ik deze niet deze niet op mijn Sim kaart? Geen idee. Alles stond in het geheugen van de telefoon die dus dood was.

Ik moest helemaal opnieuw beginnen. Wat een drama. Maar ik ben er weer. Ik had gelukkig mijn wachtwoorden van de app en mail nog. Die staan namelijk op papier. Door de app, vooral groeps app had ik weer veel telefoon nummers. Soms even zoeken. Bijvoorbeeld met de klassen app ( ik ben groeps moeder), keek ik naar de profiel foto van iemand en zo wist ik de naam die bij het nummer hoorde. Ik ha er een paar fout, haha. Dan klopt ineens een bericht niet bij de naam.

Maar, ja ik heb nu een gsm gekozen die super foto’s maakt. Daar ging het mij namelijk om. Ik ben zo blij. Ik heb nu super scherpe foto’s. Zelfs in de nacht. Voorheen maakte Apple de beste foto’s s’nachts. Ik kan je vertellen, ze zijn geen alleen heerser meer hierin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s