Douze points.

Het was weer fantastisch. Wat een fijn weekend hebben wij met familie gehad. Dit hadden wij vorig jaar niet durven te dromen. Wat een rijkdom dat wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦, mijn broer met zijn gezin en mijn ouders dit samen mee hebben mogen maken. Een weekend weg in een hotel 🏨 ivm de trouwdag van mijn ouders.

Zelfs in deze corona periode hebben wij samen gegeten. Genoten van elkaar. Wel buiten. Was prima te doen. In het zwembad πŸŠπŸΌβ€β™‚οΈ hoefde je geen mondkapje 😷 op. De kinderen hebben drie keer gezwommen. Ik ook een keer. Het was zo rustig daar. Ideaal.

Normaal keek ik nooit naar het songfestival. Dit jaar wel met Eva gekeken. Was best leuk. Boven verwachting. Ondertussen ging de familie app los met selfies wie nog meer keek. Familie in Engeland en CuraΓ§ao keken ook. Als wij iemand douze point geven dan is dat voor…… onze familie. Weer een mooie herinnering rijker β€οΈπŸ’šπŸ’™.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s