Bloembollen.

Ik ben met familie naar het westen van het land geweest. Voorgaande jaren waren rond deze tijd de bloemen al gekortwiekt. Maar dit jaar door de lange koude stonden de tulpen nog. Een uitgelezen kans om mijn kinderen dit te laten zien.

Op de snelweg naar onze vakantie plek riep ik steeds; kijk eens naar links. Nu naar rechts. Ze keken hun ogen uit.

Wij zijn met de hele familie ook op stap gegaan naar een mini bloembollen veld. Zo van genoten met z’n allen. Op een gegeven moment zaten Daan, Eva en ik op een bankje. Wij zijn vaak vrij snel klaar met kijken πŸ‘€. Moest Eva plassen. Zucht. Wij het centrum in. Na een kwartier iets gevonden waar zij kon plassen. 50 cent betaald. Daarna weer terug naar de bollenvelden. De familie had niks gemerkt, haha. Of we nog iets met z’n allen zouden gaan drinken. Nou…… dankzij Eva en zwerven door het centrum hadden wij een super terras gevonden. Lounge banken gescheiden door mini schuttingen en planten. Daar met z’n allen op afstand genoten van speciale koffietjes. Het terras was nog nooit zo vol geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s