Kliko.

Ik weet dat de regel van de gemeente is dat je je kliko op de dag van ophalen op tijd aan de weg zet. Maar dan ben ik druk met werk, school en of kinderen. Daarom zet ik de kliko de avond daarvoor aan de weg

Net als vele mede straatgenoten.

Gisteren ook gedaan. Om 20:00. Iets later bedacht ik mij, ik heb nog wat rommel wat erbij past. Ik liep naar de kliko. Helaas was die van mij en anderen vol gepropt. Tsssss. Te kinderachtig. Vanaf nu zet ik de mijne dus niet meer te vroeg aan de weg. Echt asociaal dit.

Hoe doen jullie dit in je straat?

One thought on “Kliko.

  1. Op de zelfde manier als hoe jij dit doet. Het gaat ook wel eens fout hoor. Dan heeft de eerste niet goed opgelet (met een vrije dag oid) en dan staan er twee of drie dagen een hele rij kliko’s langs de weg 🀣

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s