Dilemma.

Eva heeft een geldig paspoort nodig voor al haar ziekenhuis bezoeken. Vorige week woensdag dit kunnen regelen. Daarna kan je hem ophalen na 5 werk dagen. Ik kwam uit op gisteren, donderdag. Mijn werkdag. Waarschijnlijk kan ik eerder weg. Maar dat is niet zeker. Ik durfde dus geen afspraak te maken met het gemeente huis.

Ik besloot een afspraak te maken op vandaag. 12:20. Eva uit school, met gierende banden naar het centrum. Broodje in de auto. Paspoort ophalen. En hoppa, weer terug naar school.

Afgelopen dinsdag moest ik Eva van school ophalen. Een positieve besmetting in de klas. Eef moet 5 dagen in quarantaine. Prima. Je zou zeggen; dan verzet je de afspraak toch met het gemeente huis? Dat kan. Maar zaterdag om 9:00 moet Eva getest worden op corona. En dat kan alleen met een geldig legitimatiebewijs. Dus dan toch vandaag paspoort ophalen. Maar oh nee, dat kan niet. Ze is in quarantaine. Zucht.

Ik heb gisteren met het gemeente huis gebeld. Die mevrouw en ik moesten er gewoon om lachen. Normaal ligt een paspoort maanden in de kast en nu….. te bizar. Zij heeft overleg gehad. Ik heb nu een aantekening. Als ik mij vanmiddag meld bij de balie krijgen zij een pop up. Eva hoeft niet mee naar binnen. Zij mag naast de auto πŸš— buiten staan. En ik? Ben ik dan geen gevaar omdat Eva mogelijk besmet is en wij samen in een auto zitten? Ik heb een vaccinatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s