Hoe weet de MacDonalds dat……

Soms bestellen wij iets bij de MacDonalds. Daan vind de Franse frietjes met saus zo lekker. Eva de hamburger. Vroeger koste deze maar een euro.

Tegenwoordig durfen wij alleen nog maar door de drive in. Veilig in eigen auto. Voorheen had je een rij. Tegenwoordig splitst deze zich aan het einde. Stel je voor ik neem de rechter rij. Ik laat iemand van links voor gaan. Soms ook niet. Hoe kan de persoon nou weten welke bestelling ik heb doorgegeven? Misschien door mijn nummerbord? Ik zag geen camera’s πŸ“·…… Hoe dan?

Ik trok mijn stoute schoenen πŸ‘ž aan en vroeg het aan de dame bij de balie. Het antwoord; ze maken een foto van je gezicht terwijl je je bestelling doorgeeft. Neeeeee. Met mijn mond open…. zo niet mooi, haha. Op het moment dat je bij het afrekenloket staat kijken ze naar je gezicht en naar de bestellingen met foto’s.

Wat zou het leuk zijn om in die tussentijd van bestellen en betalen van persoon te wisselen van stoel. Haha. Of zoals mijn neef zei toen hij dit hoorde; als ik moet betalen dan laat ik mijn blote r..t zien en dan roep ik; die herken jij niet hΓ¨? πŸ˜‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s