Wat doet smaak met herinneringen?

Wat doet smaak met herinneringen? Of geur? Heeeeeel veel.

Mijn vader at vroeger griesmeel. Warm. Omdat deze warm was kwam de geur je tegemoet. Het bijzondere is dat ik griesmeel pap nooit lekker heb gevonden. Tenminste…. toen. Nu niet eens geprobeerd. Wie weet vind ik het nu wel lekker. Maar kan je deze nog kopen? Geen idee.

Als ik de goedkoopste kruiden boter eet denk ik aan….. heel veel. Super fijne herinneringen. Aan het eerst op mijzelf wonen etc etc. Mijn dochter is gek op deze boter. En waar smeren wij deze op? Een toastje of stokbrood. Njom njom. Zij geniet er enorm van. En als ik een hap neem denk ik aan vroeguh. Ik hoop zo dat als zij nu geniet van deze eenvoud en zij deze later weer gaat eten zij denkt aan….. jong, geen zorgen, genieten van het leven.

Zo hebben wij nog veel meer smaak herinneringen gecreΓ«erd. En wij gaan nog veel meer maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s