Daan en de glazenwasser.

Vorige week was ik op verjaardags bezoek bij mijn nicht. Mijn telefoon ging. Daan. Mam, er staat iemand voor de deur. Ik kan hem niet verstaan. En hij beweegt zijn arm over het raam. Is het een glazenwasser? Hahaaa, bingo voor Daan.

Wat nu te doen? De screens omhoog. Hoe dan mam? Dat bakje, apparaat etc etc. Gelukt! Topper. Maar de poort moet ook open. Maar ik heb de sleutel niet mam. Echt wel….. Helaas kon hij deze niet vinden. Zeg dan maar tegen de meneer alleen voor en niet achter. Betaal je de helft.

Maar mam, ik vind het echt spannend. Geeft niet lieverd. Komt goed. Als er geen geld is komen ze altijd later terug. Maar, mam heeft nog daar, je weet wel waar, 10 euro liggen. Geef dat maar. Gedaan. En meneer was tevreden.

Wat een topper die Daan. Spannend maar toch gefixed. Beetje jammer dat ik vtv geen app had gekregen. Gaat heel soms fout. Zij hebben twee verschillende nummers van mij. Dit keer ging het weer fout. Maar de kids bleven koelbloedig. De vorige keer had Eva de glazenwasser nog binnen gelaten en geld gegeven πŸ₯ΊπŸ˜­πŸ˜ž.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s