2 maart word ik 50 jaar.

2 maart word ik 50 jaar. Precies over een week. Geen groot feest πŸŽ‰ dit jaar. Met een beetje pech mag ik maar een persoon op visite. Maar met een beetje geluk πŸ€ meer. En wie weet zelfs na 21:00. Haha πŸ˜‚. Wat een rare tijd is dit toch.

Mijn kinderen en ik hebben ons er al bij neer gelegd. Geen groot feest. Scheelt mama ook weer een hoop geld. Prima.

Gelukkig heb ik met een collega mijn werkdag kunnen ruilen. Dus dinsdag 2 maart ben ik vrij! Mijn kinderen ook. Studiedag van school. Van hun vader krijg ik ze een dag eerder hier. Dus mijn verjaardag kan niet meer stuk. Wakker worden op deze bijzondere leeftijd samen met mijn kinderen.

Een mooie taart πŸŽ‚ geregeld bij de buren. Mooie koekjes πŸͺ. En jawel; een pop. Altijd geroepen dat ik dat wou. Maar nu puntje bij paaltje kwam dacht ik; misschien toch te ordinair. Maar mijn zoon zei; mam, dit heb je altijd geroepen. Het is nu of nooit. Gewoon doen. Dus ja; ik doe het!

Ik ben wel benieuwd in het nieuws 2 maart. Wel of geen avond klok? Een of meer personen? Hoeveel taart heb ik nodig πŸ˜…. Laten we er maar van uitgaan dat er niet veel veranderd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s