Van der Valk.

Afgelopen mei, de 22ste, waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Mijn broer en schoonzus hadden een hotel overnachting geregeld. Voor hun gezin, de mijne en die van mijn ouders. Helaas door corona durfden wij het niet aan. Mijn moeder was er toen ook heel slecht aan toe. Dus helaas pindakaas, ons uitje ging niet door.

Daarna moest mijn broer een nieuwe datum afspreken met van der Valk. Dit jaar nog. Wij kwamen uit op 27, 28 en 29 december. De herfst vakantie werd hem niet aangezien mijn neef op de universiteit zit. Zij hebben geen herfst vakantie.

Maar ja, lockdown nummer twee is gaande. Zonde om zolang op je hotel kamer te zitten. Zelfs het ontbijt buffet is dicht. Zwembad ook. Die twee nachten hebben wij nog tegoed volgend jaar. Wie weet kan het dan wel op hun trouwdag. We gaan het zien.

Om de kinderen te troosten is het nu een losse overnachting geworden. Ze keken er zo naar uit. De kerst borrel van mijn werk ging ook al niet door. Dat was voor mijn kinderen ook al een teleurstelling. Vorig jaar was dit zo goed bevallen, een nachtje van der Valk Veenendaal.

Wij gaan met z’n allen genieten van een nachtje weg. Dan zitten we maar vast op onze kamer. Er bestaat gelukkig face time. Toch een beetje samen.

2 thoughts on “Van der Valk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s