Gadver, papieren rietjes.

Pakjes van de appie hebben nu ook papieren rietjes. Beter voor het milieu. I know. Maar de kinderen klagen hierover. Bij elke slok hebben ze een stuk papier in hun mond….. Is dit echt zo? Of is het een kwestie van wennen?

Ik heb dunne plastic rietjes van ooit bij de Ali. Ik leg deze bij de pakjes sap. Mijn kinderen kunnen kiezen tussen een papieren rietje of een plastic rietje van de Ali. Ik spoel deze laatste uit.

Volgens een vriendje van mijn zoon; als ik drink door het papieren rietje dan heb ik allemaal papier in mijn muil. Ho ho ho. Zo praten wij niet in dit huis. Maar hij was wel duidelijk.

Laatst bij de Mac ook een papieren rietje. Daan en ik dronken samen een milkshake. Het zal wel wennen zijn, maar ik vond het niks. Ik heb nog een plastic rietje van de KFC in de auto liggen. Goed afgespoeld. Dit is ons rietje voor de toekomst. Ik vraag bij de Mac drinken zonder rietje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s