De kracht van ….

Ik ben voor zwarte piet. Nou ja. Zwart. Mag best iets lichter van kleur. Maar ik ben voor het Sinterklaas feest. Iets met de Nederlandse geschiedenis/cultuur. Ik plaatste laatst een foto van meneer Piet. Ik werd daarna gewoon 24 uur geschorst. Haha. Kinderachtig. Maar ja. Zo is Facebook nu eenmaal.

Een beetje jammer dat ik mijn mening niet mag uiten. Het is niet anders. Ik ga hier niet een al te groot probleem van maken. Ik ben het zo onderhand wel gewend van onder andere onze regering. Daar mag je ook niks meer van. Of je moet iets waar je niet achterstaat. Chaos.

Maar ik bedacht mij; wij zitten allemaal meer thuis. Er is geen Sinterklaas intocht. Is het een idee om de Sint en zijn pieten, onze traditie te eren met een foto van ze op 5 december?

Als wij dit allemaal vandaag doen dan ligt Facebook vandaag helaas wel plat. Het kan maar zo zijn dat ik definitief verwijdert word in verband met mijn actie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s