Hebben jullie je kerstboom al staan?

Ik hoorde laatst dat veel mensen hun kerst bomen al veel eerder hadden opgezet. Soort van β€˜normaal’ doe je dit na het Sinterklaas feest. Nu veel eerder. Best wel logisch. Iets met Corona. Thuis zitten. Het thuis gezellig maken.

In mijn vorige relatie mocht ik de kerstboom niet opzetten voordat het Sint feest was geweest. Nu ben ik eigen baas en overleg ik met mijn kinderen. Zij wilden graag eerst het Sinterklaas feest vieren voordat de boom opgetuigd zou worden. Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen weekend een fijn Sint feest gehad. Een van de beste ooit. Alles erop en eraan. Ik kom hier later nog op terug. Van sommige kadootjes dacht ik later; moeten wij dit wel bewaren? Het was een beetje als een grap bedoelt. Toen zei mijn zoon Daan; ik wil ze bewaren mam. Deze kado’s herinneren mij aan misschien wel de laatste Sinterklaas feest van mijn lievelings oma. Ach πŸ₯°.

One thought on “Hebben jullie je kerstboom al staan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s