Puzzelen.

Ik dacht altijd dat puzzelen voor kleine kinderen was. Op de kleuterschool van mijn kinderen kreeg ik van de juf te horen dat puzzelen goed was voor mijn kind. Daardoor werden de hersenen gestimuleerd. Onder andere het schrijven werd dan beter….. Geen d meer in spiegelbeeld. Helaas hadden mijn kinderen niks met puzzelen. Beidden nooit gedaan. De een kan prima meekomen op school. De ander wat minder. Dussss.

Maar ik merk zelf dat ik puzzelen heerlijk vind. Zeker in deze dagen dat wij meer thuis zitten. Aan de eettafel gezellig puzzelen. Kindjes die om mij heen rennen. Heerlijk.

Ik heb een plank gekregen van mijn vader. Daar maak ik de puzzel op. Als wij de eet tafel nodig hebben om aan te gaan eten of om spelletjes te doen, dan leg ik de plank met mijn puzzel even opzij.

Dit hoorde ik voor het eerst over een Haarster puzzel. Een nieuwtje van mijn vader. Welk plaatje er ook op een Haaster puzzel staat; er is altijd een Sinterklaas en een vin van een haai getekend. Te grappig dit. En het klopt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s