Type les.

Mijn kinderen stonden hier zeker niet om te springen. Ik vroeg om mij heen of een type cursus handig zou zijn. Een leraar zei; zeker doen. Mijn wijze broer zei; doen! Zijn kinderen hebben ooit met tegenzin deze cursus gedaan. Op de middelbare school moet je bijna dagelijks een verslag digitaal leveren. En dan is het fijn als je blind kan typen. Mijn neef en nicht zijn dan ook vol lof over deze cursus. Na gemok toch veel plezier ervan.

Dus ik gaf mijn kinderen op. Een heel flink bedrag moest ik betalen. Maar ja. Baat het niet? Het schaadt ook echt niet. Alles voor mijn kinderen. Helaas moest ik wel alles alleen ophoesten. Maar ik neem de gok. En ik moet toegeven; bij mij maken ze hun huiswerk zonder gezeur. Trots op ze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s