Koffietijd.

Van de week kwam ik thuis. Stond er een grote doos binnen. De kinderen doen voor iedereen de deur open πŸ˜…. Een doos met koffietijd erop. Neeeee, heb ik iets gewonnen?

Vorige week kon je voor verschillende prijzen die je kon winnen inschrijven. Met een goede tekst waarom je dit verdiende. Daar ben ik niet goed in. Daar heb ik ook niks van gewonnen. Een prijsvraag was met een foto. De prijs die je kon winnen was voer etc voor konijnen en hamsters. geen idee waarom, maar ik dacht meteen aan de foto van Eva met de slangen om haar nek. Gestuurd. Later dacht ik; oeps niet handig. Nu denken ze misschien dat wij hamsters hebben en die aan de slangen voeren. Waarschijnlijk toch niet. Of ze vonden het idee grappig πŸ€ͺ. Dankzij de foto van Eva heeft Bob lekkere snacks en voer. Bedankt koffie tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s