Als de kat van huis is dansen de muizen.

Geen idee of bovenstaand klopt. Maar ik weet wel dat onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ kat Dolf graag bij ons slaapt. Maar wij laten dit niet toe. Het idee van haren in je bed. Bah.

Maarrr, als mijn zoon en dochter weg zijn, naar hun vader, dan mag Dolf bij mij slapen. En dat is echt niet vaak aangezien ik bijna elk kindloos weekend wel werk. Bij een nachtdienst slaap ik in het ziekenhuis. Maar als ik thuis slaap dan laat ik de deur open. Leg ik een handdoek op mijn bed. En jawel. Lieve Dolf slaapt dan gewoon naast mij. Zo gezellig.

En als je dan s’morgens wakker wordt….. Smelt….. ❀️

Fijne dierendag allemaal ❀️.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s