Onze gewonnen prijs.

Wat zijn wij blij met de gewonnen prijs van bakkerij van der Veer, Ede centrum. Wij hebben een doos om brownies te bakken gewonnen. Dit in spelvorm. Zo leuk. Mijn moeder is dol op brownies. Haar smaak was een tijd weg in verband met koorts. Niks smaakte haar. En pfew, wat ging zij hard achteruit. Kon niet meer lopen. Sliep de hele dag…… wij dachten even aan het ergste. Maar de koorts is nu onder controle. Smaak komt weer een beetje terug. Lopen kan ze nog niet. Het is zitten of liggen. Het is niet anders. Gelukkig smaakt het eten weer. En omi was altijd dol op spelletjes doen. Daar gaan wij weer voor!

Dus Eefs, Daan en ik gaan bij mijn ouders in de keuken onze gewonnen prijs bakken. Speciaal voor oma. Haar lievelings zoete snack. Spelen we er meteen een spelletje mee. Making memories!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s