Deze moeten wij echt bewaren!

Dit is een gek beeldje…. Snap ik. Toen de kinderen en ik op ons landje gingen kamperen kocht mijn broer of oom macdonalds eten. Mijn dochter gaat meestal voor een happy meal. Een kleine friet en een hamburger. Vooral die hamburger…..

In haar happy meal zat een speeltje. Normaal geven wij deze meteen weg. Maar dit keer zei mijn dochter; mam, deze moeten wij houden. Als ik dit speeltje zie dan denk ik aan onze eerste kampeer vakantie….. Ok. Gaan wij doen.

Het grappige van dit beeldje is; aan de achterkant zit een knopje. Als je hier op drukt gaan de armen heen en weer. Hij doet dan het bekende fortnite dansje. Dus ook mijn zoon was zeer content. Bewaren dus β€οΈπŸ’šπŸ’™.

Dus de tip van de week; koop geen plastic gebeuren bij een Mac Donalds. Als het je overkomt op een speciaal moment…. kijk verder. Kan jij hier iets mee of geef je het door? In ons geval is dit een mega leuke mooie herinnering. Iets om nooit meer te vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s