Een veer. Een mysterie.

Ineens 😱 lag er een veer in de gang. Ik hoorde de kat voor die tijd veel herrie maken. Ieks. Toch geen dooie vogel hier in huis? Ik ging kijken met een zaklantaarn aan…. Grapje. Ik ging gewoon kijken. Ik zag dus een veer.

Ik sloop naar boven. Best wel bang om een kadaver tegen te komen. Niks. Pfew. In de tuin ook niet.

De dag daarna weer herrie in de gang. Ik keek. De kat viel het veertje aan. Hahaaa. Waarschijnlijk is ze heel erg trots dat ze een veer aankan. Ik laat veertje mooi in huis liggen. In de gang. S’nachts hoor ik weleens een gevecht. Heerlijk om te horen. Een beetje reuring in huis. Ik hou ervan.

2 thoughts on “Een veer. Een mysterie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s