Wentel teefjes.

Mijn kinderen zijn dol op wentelteefjes. Ik maak ze wel met heel veel geduld. Het recept komt gewoon van Pinterest. Ik stop de broodjes niet te lang in het vocht. Ik laat ze langzaam garen. Zo hebben de kids een heerlijke krokkie wentelteef op hun bord.

Laatst was een vriendje van mijn kinderen hier. Hij was bang om te proeven. Hij heeft dezelfde angst als mijn zoon met nieuwe dingen proeven. Hij nam toch een hap. Hij genoot. Hij nam een hele wentelteef. Topper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s