DNA onbekend.

Dit programma is op NPO 1. Het gaat over mensen die een vermoeden hebben dat hun vader niet de biologische vader is. Men zegt dat een op de tien kinderen een andere vader heeft dan hij/zij denkt. Ik kan het niet geloven.

Van de week was er een dame wie een vermoeden had dat de man des huizes niet haar vader was. Maar wel de bakker. DNA test gedaan. Ze had gelijk. Haar vader was niet de biologische vader. Maar de bakker was ook niet haar vader. Dat eerste vond ze prima. Nu klopte haar gevoel. Maar dat tweede bericht was rampzalig. Nu zou ze nooit weten wie haar biologische vader is. Vreselijk.

Ik blijf het ongelooflijk vinden dit. Maar ja. Laat ik niet te hard roepen. Ik zeg ook steeds; ik snap niet dat mensen vreemd gaan. Als je iemand anders leuk gaat vinden dan praat je hierover met je partner. Werk eraan. Lukt het niet. Ga dan uit elkaar en vlieg meteen op die ander. Ook hierin ben ik schijnbaar ouderwets. Want ik zie en hoor het overal om mij heen. Arme kinderen…… Soms denk ik weleens; in wat voor een wereld leven we?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s