Mam, wil je de slingers laten hangen?

Normaal versier ik het huis net voor of op de verjaardag van mijn kinderen. Als zij dan het weekend daarna naar hun vader gaan ruim ik de boel op.

Nu kwam het verzoek van mijn zoon of ik alles wilde laten hangen. Met het warme weer zijn we veel in de tuin. Extra lang genieten van de versiering. Natuurlijk schat, doe ik. Je hebt helemaal gelijk. Wat is nou twee weken versiering in huis voor een verjaardag in een jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s