Maiswafels.

Ik ben er dol op. Maiswafels met een smaakje. Voorheen at ik naturel en de paprika smaak. Deze laatste smaakt net zo lekker als chips. Maar je krijgt zoveel minder calorieΓ«n binnen. Een ideale chips vervanger dus.

Zag ik laatst bij de Albert Hein ineens twee nieuwe smaken. Rode biet en kaas smaak. Meteen aangeschaft. Rode biet klinkt eng. Het is vooral wat pittiger dan dat het naar bieten smaakt. Als je je bieten maiswafel nat maakt kleurt deze roze. Grappig. De kaas smaak is ook heerlijk. Ik wil waarschijnlijk niet weten welke E nummers erin zit. Maar op zijn tijd zijn ze lekker.

En gisteren zag ik weer een andere smaak. Sour cream. Ik ben zo benieuwd!

2 thoughts on “Maiswafels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s