Zelf pindakaas maken.

Makkie. Je koopt pel pinda’s. Leuk voor de kids om te doen. Lekker pellen.

Daarna gaan de pinda’s in de blender. Apparaat aanzetten. Tot je een smurrie hebt.

Misschien te droog van smaak. Arachide olie erbij. En klaar. Je kan er ook voor kiezen om er een beetje honing of sambal bij te doen.

Geen troep van conserveringsmiddelen. Gewoon puur natuur. En vooral; lekker genieten!

Als je het in een potje doet, even een laagje olie erop. Dan blijft het iets langer goed. Maar heel lang bewaren lukt niet. Oh, ja in de koelkast bewaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s