Lekker eten in het ziekenhuis.

Ruim drie jaar geleden lag ik in het ziekenhuis in verband met een operatie. Een nacht moest ik blijven. Daarna werd de vraag gesteld of ik naar huis wilde of…… Wat denk je zelf? Als alleenstaande ouder met twee jonge kinderen naar huis? Zij waren onder de pannen. (Natuurlijk miste ik ze wel). Maar ik ging voor een dag extra in het ziekenhuis. Het huishouden kwam daarna wel weer. En waarom? Een dagje extra rust en……

Dat eten in de Gelderse Vallei. Zo lekker. Je mag zelf bellen en doorgeven wat je wilt eten. Ik had al snel de smaak te pakken. Lekker bellen en bestellen maar. Zegt de mevrouw aan de andere kant van de lijn; mevrouw, u besteld teveel per keer. Ow, sorry. Ik ging helemaal los haha. Dat is daarna nooit meer gestopt, dat eten….. πŸ˜….

Nu ligt mijn moeder in het ziekenhuis. Zij besteld netjes drie maaltijden. En echt lekkere dingen hoor. Omelet, zalm, etc etc. Maar niks om 10:00 of 15:00. Ik vroeg haar waarom niet. Ga voor dat gebakje bij de koffie ma. Op de kaart staat; voor extra eiwitten. Heeft ze nu nodig. Of dat broodje kroket om drie uur. Deze snacks inclusief blokjes kaas, gehaktballetjes en nog veel meer staan op de extra eiwitten kaart. Die had zij niet gehad. Dan regel ik dat toch even?

Mijn moeder geniet nu van het allerleukste gebakje bij de koffie om 10:00. Het broodje kroket heeft ze ook al op. In mijn tijd stond deze nog niet op de kaart. Kwam onze catering dame van de ok het brengen. Dit zal ik nooit meer vergeten. Wij hebben de lekkerste kroketten van heel Nederland. Nogmaals dank Paulien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s